Boekideeën

In het BoekStartkoffertje zitten twee wisselende boekjes. Bij ieder boekje hebben we handige en leuke voorleestips verzameld. Klik hieronder op het boekje dat in jouw koffertje zit en zie wat je er allemaal mee kunt doen:


Poesje Mauw

Stoffen boekjes zijn de ideale babyboekjes! De boekjes zijn zacht om te voelen en zijn heerlijk licht voor de kleine friemelhanden. Vaak hebben deze boekjes één of meerdere ritselende bladzijden, de kraakgeluidjes trekken als vanzelf de aandacht van je kindje. Download en print dit boekidee in PDF-formaat.

Die is klein

Dit beeldwoordenboekje is eigenlijk een verhalenboekje in een notendop. Veel alledaagse en herkenbare spulletjes om aan te wijzen en te benoemen met je dreumes, maar ook voor een peuter nog steeds leuk.

Kijk eens wat ik kan!

Het vrolijke gezichtje straalt je tegemoet. Ja, sla de bladzijde maar om… Ik kan lachen, en lach naar jou! Kun jij ook lachen..? Download en print de uitgebreide versie van dit boekidee in PDF-formaat.

Dit kan ik ook!

In dit fleurige fantasierijke kartonboekje nodigen de kleine beestjes jullie uit om spelenderwijs de wereld te ontdekken. Download en print de uitgebreide versie van dit boekidee in PDF-formaat.

Wie eet er mee?

Een vrolijk en kleurrijk boekje dat bol staat van het lekkerste fruit
en de knapperigste groente. Mmm… verrukkelijk! Download en print de uitgebreide versie van dit boekidee in PDF-formaat.

Baby’s allereerste kijkboekje

Dit vierkante, stevige boekje van glanzend hardkarton is mooi uitgevoerd in zwart-wit met enkele sprekende kleuren: helder rood, geel en blauw. Download en print de uitgebreide versie van dit boekidee in PDF-formaat.